WK-aanbiedingen voor de voetbalsupporter

Ben je een echte voetballiefhebber en wil je een ander land steunen nu Nederland niet deelneemt? Toon je support dan met een van onderstaande WK-aanbiedingen! Wij hebben de mooiste aanbiedingen van diverse webshops voor je verzameld.

Sympathie voor de Belgen

Net als vele andere Nederlanders heb je misschien sympathie gekregen voor ons Buurland België. Ze speelden het leukste voetbal van alle landen en hebben het jammer genoeg net niet tot de finale geschopt. Steun de Rode Duivels in hun strijd om het brons met een duivelshoorntjes pet en rood-geel-zwart geschilderde wangen. Rijd binnen anderhalf uur naar Antwerpen en je bent helemaal klaar om de Belgische ploeg te supporteren met onze zuiderburen.

It’s not coming home

Engeland: thuis van het voetbal. Ben je fan van het Engelse elftal en hun fanatieke supporters? Ook al speelt Engeland niet de finale kun je wel de echte voetbalpassie van dichtbij beleven door een retourtje Londen te boeken. Normaal zijn de ticketprijzen een paar dagen voor de vlucht extreem duur, maar Vueling vliegt al vanaf 199 euro. Of kies bijvoorbeeld voor een goedkoper alternatief en neem de trein naar Londen met prijzen vanaf 40 euro.

Koop een vlag

Heeft het Franse elftal jouw hart veroverd tijdens het WK en wil je ze steunen tijdens de finale van aanstaande zondag? Overweeg dan de aanbieding van Vlaggen.com: in deze webshop koop je al een Franse vlag voor slechts 7 euro. Je hebt dan een vlag van 70 bij 100 cm. De grootste vlag die ze leveren is 200 bij 300 cm. Hier betaal je 41 euro voor. Als je nu een spoedopdracht plaatst, heb je je vlag precies op tijd voor de finale in huis.

De kleine reus

Kroatië is een land met ruim vier miljoen inwoners en toch staan ze in de WK-finale: een topprestatie. Het is de eerste keer dat ze een WK-finale gaan spelen en wellicht ben je voor de underdog. Bij Fun & Feest Party Gadgets koop je nu bijvoorbeeld voor 5 euro de leuke supportersarmbanden met de kleuren van de nationale vlag van Kroatië, waarmee je klaar bent voor de finale.

Deel deze blog

Gerelateerde berichten

Zal ik mijn kleding laten bedrukken of borduren?

Het dragen van promotiemateriaal op je kleding werkt goed als je reclame wilt maken voor je bedrijf of organisatie. Je kunt bijvoorbeeld jassen...

Lees meer

Een tof outfit voor zaterdagavond!

Veel mensen houden ervan om los te gaan op zaterdagavond. Of ze nu 20 of 40 zijn, ze houden ervan om te feesten. In allerlei soorten gelegenheden is...

Lees meer

Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ut suscipit arcu.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden