Sieraden tips die jij moet weten

Hoe kies en stijl jij je sieraden die bij jezelf en je garderobe passen? En hoe maak je optimaal gebruik van je sieradencollectie zonder dat het saai wordt? Wij hebben de antwoorden voor je op een rijtje gezet. Lees 3 tips voor het dragen van sieraden die passen bij jouw persoonlijkheid.

Creëer lagen

Experimenteer met verschillende lengtes, vormen, texturen en kleuren om aantrekkelijke laagjes te maken met allerlei sieraden. Je kunt lagen creëren met ringen, kettingen, armbanden en oorbellen. Als je kettingen in laagjes draagt, ga dan voor verschillende lengtes om de aandacht naar je gezicht te trekken. Voor armbanden kun je vrijwel altijd gebruik maken van verschillende vormen, kleuren en texturen die zullen flitsen en rinkelen als je je arm beweegt. Ook ringen kunnen worden gemengd, gecombineerd en gestapeld worden in allerlei leuke combinaties zoals jij dat wilt. Je kunt zelfs experimenteren met het dragen van meerdere soorten oorbellen als je meer dan een paar gaatjes hebt. Het combineren van sieraden kent geen regels, zolang jij je er maar goed bij voelt.

Weet wanneer je moet stoppen

Het creëren van lagen je kan superleuk zijn, maar weet wanneer je moet stoppen. Te veel is vaak niet meer mooi. Als je de aandacht op je gezicht en halslijn trekt met verschillende kettingen, heb je geen arm vol armbanden nodig om te strijden om aandacht. Of als je een gedurfd paar oorbellen draagt, is je ketting subtieler misschien een betere optie. 

Wees geen trendslaaf

Trends hebben tot zekere hoogte invloed op wat we allemaal dragen, en dat is prima. Maar het is nooit een goed idee om slaaf van de mode te zijn en dit ten koste te laten gaan van je eigen smaak en persoonlijkheid. Je zult jezelf uiteindelijk verliezen, en het is bovendien erg duur. Probeer in plaats daarvan je eigen stijl te ontwikkelen die bij jou past en jou een zelfverzekerd gevoel geeft. Heb je zin om je sieraden garderobe uit te breiden en je eigen stijl te ontdekken? Je kunt prachtige Nederlandse sieraden kopen bij Juli Dans Jewels.

Deel deze blog

Gerelateerde berichten

Magie voor iedereen: aanbiedingen in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs, een droomplek waar sprookjes tot leven komen, is een bestemming die velen graag willen bezoeken. Gelegen net buiten de Franse...

Lees meer

Kleine cadeautjes voor kinderen

Ben je op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor kinderen? Het vinden van geschikt speelgoed kan soms een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent...

Lees meer

Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ut suscipit arcu.

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden